torsdag 28 juli 2011

week in the life torsdag

Jag startade morgonen 06.30 som vanligt med gröt. Äntligen tog jag mig tid att rosta nötter så jag kunde ha en matsked rostade hasselnötter på gröten också, mums! Morgonen fortsatte med liteplugg (jag ärutei sista stund som vanligt) sedan morgonträning till the good wife, proteindrink, duch och piff sen iväg till jobet 

Väl på jobbet fortsatte jag med tavlan jag håller på med sedan åt jag lunch (samma quorn som gårdagens middag) med underbara stacy julian (fast hon var bara på datorn, hihi) 

Eftermiddagen var det plugg förhela slanten 

Lie efter 15 kom David förbi, jag åt lite mellanmål yoghurt och musli. Som ni ser kan jag inte sitta snyggt i kjol men jag bjuder väl på denna bild av mina lår, haha!
Efter mellanmål gjorde vi repris på gårdagen och handlade massor av kläder, så himla skönt att fylla på lite äntligen. På Indiska tog mina pengar slut så David fick komma och lösa ut mig...ooops! 

Väl hemma var det middag (kesoplättar), te, virkning och the matrix (som ingår i min sommarkurs)
Nu är klockan lite mer än halv tio och det är dags att sova om jag ska orka upp imorgon vid 6 och plugga gärnet.
KRAM PÅ ER ALLA FINA! 
Idag blev det inte så många foton tagna, mest för att jag har typ samma rutin varje dag.Men här kommer i alla fall de bilder jag tog och en kort sammanfattning

4 kommentarer:

Nystanet sa...

Det är jättekul att få följa med dina dagar, vad är det du pluggar för något?

Sandra sa...

Så kul att dokumentera en hel vecka! Jag har haft liknande planer men aldrig kommit till skott med det.

Sandra sa...

Så kul att dokumentera en hel vecka! Jag har haft liknande planer men aldrig kommit till skott med det.

Veronica Tingvall sa...

Nystanet: Åh va kul att du gillar det, det är faktiskt riktigt kul att göra även om det är lätt att glömma bort att fota då och då. Jag pluggar en sommarkurs om att omtolka klassikerna (med inriktning på alice i underlandet och stoltet och fördom.

Sandra: Gör det, jag kan heja på. Visst är det lite intensivt och så men kul är det.