torsdag 4 april 2013

My 30-Day Blog Love Affair #2 (om att leva så som jag vill)


Min strävan mot att leva mitt liv så som jag längtar efter och vill är ju något jag skriver om ganska ofta. Främst handlar dessa inlägg om min frustration över att det är så svårt och att hur jag än gör så lyckas jag aldrig riktigt...

Förra veckan när jag sorterade om i mina album stötte jag på en layout jag gjorde när jag var sjuk. Den handlade om saker jag ville göra när jag blev frisk... Jag insåg när jag såg den att jag faktiskt har infört många av de sakerna i mitt vardagsliv nu och den insikten gjorde mig enormt glad. Tänk va härligt att jag faktiskt kan göra dom sakerna nu och att jag faktiskt prioriterar det, det känns gott!

En av sakerna på listan var att jag ville fika på café ofta och det gör jag verkligen ofta nu. Speciellt hänger jag på mitt favoritcafé Babettes kafferi. Det gör mig lycklig, inspirerad och nöjd.  Jag älskar allt det vackra där, det är så själsfullt och fint...
På torsdagarna är det extra fint med "afternoon tea" med te, scones och kakor

Kan man bli annat än inspirerad av ett sånt här uplägg?Jag hoppas ni har haft en fin dag, det har jag haft för jag har varit på Babettes och haft det gott med fina vänner. Många säger att dom får religiösa upplevelser i skogen. jag får det på café ;-)
KRAM!

En av mina nya stora inspirationskällor Flora Bowley har utmanat sig själv och andra att under 30 dagar utveckla förhållandet till sin blogg till ett kärleksfullt, kravlöst förhållande och jag har beslutat mig för att hänga på.

1 kommentar:

Nicolinas småpyssel sa...

Så härligt det ser ut förstår att du njuter av att vara där. Fortsätt med det.
Kram/Y