onsdag 3 april 2013

My 30-Day Blog Love Affair #1 (och lite scrappat)

En av mina nya stora inspirationskällor Flora Bowley har utmanat sig själv och andra att under 30 dagar utveckla förhållandet till sin blogg till ett kärleksfullt, kravlöst förhållande och jag har beslutat mig för att hänga på. I 30 dagar från och med idag hoppas jag på att kunna blogga.

Att börja blogga regelbundet igen är ju något jag har längtat efter länge som ni vet men jag tycker att det är svårt eftersom det ofta blir kravfyllt och dessutom vill jag gärna ha något fint att visa upp eller något vist att säga och vem hinner det varje dag när man jobbar samtidigt och dessutom inte vill offra sitt sociala liv för att hinna blogga ;-)? Jag vill försöka släppa på kraven, jag gör ju detta för att jag själv tycker att det är kul och utvecklande. Så här skriver Flora och jag håller med till punkt och pricka:

"I need this to be easy. I need to make friends with my blog and it needs to be the kind of friendship that feeds me rather than depletes me. Seriously. It’s been too long and we are officially estranged...I need to give myself permission to be imperfect. To be candid. To be raw. To be authentic. To follow my intuition. To let it flow...Some days I might just post a photo (I do love Instagram after all). Some days it might be a poem. Some days it might be a very random, but real, thought. Again, this is all about taking the pressure off myself in order to totally re-define my relationship with this practice."

Idag vill jag passa på att blogga några layouter som har blivit liggandes obloggade alldeles för länge: Dessa tre layouter är väldigt enkla, avskalade och färgglada precis som jag gillar att scrappa, oj va skaparsugen jag blev nu, synd att man måste sova...

Denna berättar historien om att förra sommaren hade systersonen sitt första riktiga sommarlov

Min favoritteknik för att göra rubriker är ju att använda citat och börja med "och hen sa..." 


Hoppas ni har haft en härlig, solig onsdag för det har jag haft.
KRAM!!!
2 kommentarer:

Ullis sa...

Jättefina LO's! Tack ör att du delar med dig av dina skapelser och dina tankar. Du är en av mina stora inspirationskällor :)

Stina Glaas / Allra Helst sa...

Det hade ju varit kul att haka på om jag hade sett det tidigare. Tror jag. Kanske. Fast jag har verkligen ingen aning om vad jag skulle skriva om nu för tiden. Du gör det bra i alla fall. :-)
Kram!!