tisdag 15 januari 2013

Ogiltig ursäkt...

I över en månad har jag skyllt min bloggtystnad på att jag inte har orkat att fota och redigera bilder. När jag nu skulle ta tag i detta ikväll och öppnade mappen på min dator så fanns ju där en hel liten hög med färdigredigerade bilder...hoppsan!

Så nu har jag ju massor av layouter och annat att dela så det är väl lika bra att jag börjar idag :-D Jag hoppas att detta ska bli starten för mig att på allvar komma igång med bloggandet igen för jag saknar det.

Så här kommer en väldigt speciell layout jag skapade för ganska så länge sedan


Jag har aldrig jobbat så länge på en layout som denna. Själva layouten är ganska enkel, den handlar om min brorsdotters skolavslutning och om hur glad jag var att vara där. Det speciella är dock att detta var layouten jag höll på med dagen då jag skar min tumme. 

Jag gick direkt från scrapbordet där jag hade arbetat på denna ett tag och skulle bara värma lite mat....så gick tallriken i kras och jag hamnade i gips i 8 veckor. Jag försökte under tiden att fortsätta lite men det gick ju inte alls så allt som allt tog det ca 3 månader för den här layouten att bli klar :-)

Hoppas ni har en härlig vecka
KRAM

1 kommentar:

Malin/malwa sa...

Men så blev den ju bra, också. ;)