måndag 30 september 2013

Mitt pysselrum

För ett par veckor sedan organiserade jag om och fotade pysselrummet. Jag tänkte att ni kanske ville se hur det blev :-)

Så här ser det ut när man står i dörren och tittar in. Mattan har tyvärr fått flytta ut eftersom jag inte kunde rulla omkring på min stol med den på golvet, hehe! I den stora vita hyllan finns massvis med saker: Garn, ull, virk- och sticktillbehör, tyg, blandade verktyg, stämpeldnor, mm...

"Bänken" längst med fönstret är en bokhylla som jag har lagt ner. Jag saknade verkligen att jag inte såg alla mina saker, nu kan jag ha dom i små behållare ovanpå hyllan istället för inknökade på hyllplan.

Utsikt från andra hållet (nej det är ingen bastu utan min hall man ser genom dörren, åh min ljuvliga furu-panel jag älskar dig så ;-) hihi!)

Inuti den liggande hyllan har jag ställt andra småhyllor. Mina mister står på de hängande trådkorgarna jag har skruvat fast i hyllan. I den blå lådan står alla mina stickersark. Symaskinen som står på golvet har faktiskt fått flytta fram och står numera på samma bord som min skärmaskin. 

Här är bordet med skärmaskinen och symaskinen


Jag älskar att ha en massa små burkar och fat att ha småsaker såsom chipboard i.

Längst inne i hörnet står min "use it or loose it" korg. Däri ligger stickersark som är nästan slut som jag försöker använda upp. Om jag inte använder dom ändå så åker dom i papperskorgen. Glasburkarna är fyllda med band som är färgsorterade. Jag använder inte band så ofta längre därför står dom här lite i skymundan. Den lilla trälådan är fylld med journalingspots och småbitar av journalingpapper.

Bokstavsstickers och thickers förvaras här i förutom mini-alfas som förvaras i en separat liten låda (förrutom det lilla siffer-arket som visst har handlat fel på bilden...ooops!)

Småförvaring i den stora vita hyllan

Mera förvaring i vita hyllan


På mitt bord står denna bricka fylld med verktyg av olika slag som jag använder ofta

Mina stansar bor i en hängande trådkorg

3x4 och 4x6 kort och andra små diecuts förvaras i dessa glasbehållare

Washitejp, stickles,glitter och annat smått och gott står  på min lilla prylhylla precis vid bordet så att jag lätt kan nå.

Knappar

Små chipboard, stickers och andra dekos som har blivit över men som jag vill använda snarast har jag i små ljuskoppar på tavellisten ovanför mitt bord

Journalingpennor, tejp och stämpeldyna med tillhörande inktool står för sig för att jag superenkelt ska nå det när jag sitter och scrappar

Pappersstationen: En behållare för spillpapper (jag försöker rensa denna ofta och strängt så den bara består av pappersbitar jag älskar), En liten ask med 6x6 papper och den stora plastbehållaren för mönstrade papper och cardstock 

Min anslags- och  inspirationstavla

Färger, stämplar och extra lim och tejp finns i denna lilla hylla

Hoppas ni gillade denna lilla rundtur. Skriv en kommentar om du har frågor om något så ska jag försöka att svara :-)
KRAM!

7 kommentarer:

Stina Glaas / Allra Helst sa...

Vad fint du har det!!
Kram!

Lena Gustafsson sa...

Så fräscht och fint, smart att sätta alla punchar i tråkorgarna som hänger.
Nu blev jag inspirerad att fixa mitt rum, tack!

Hälsningar, Lena

Anonym sa...

Men var har du dina PAPPER, kvinna?? :D

undrar Kia

Veronica Tingvall sa...

Kia: I den vita plastlådan, det är myyyycket mer än det ser ut på bilden, hehe!

Carola Bengtsson sa...

Prylhyllan är det köpt eller egen tillverkad??

Veronica Tingvall sa...

Carola: Den är köpt på loppis och sen bara målad med akrylfärg

Frida Loppan sa...

Vilket härligt pysselrum du har!