torsdag 11 april 2013

My 30-Day Blog Love Affair #9 (lite läst)


Jag har äntligen uppdaterat min läslista igen. Här är mina fyra senaste lästa böcker:

10. The storyteller av Jodi Picoult
 En helt o.k bok och bitvis jättebra. Jag vet inte om man får säga så men jag blir lite uttråkad av "förintelse historier". Inte för att det inte är fruktansvärt men jag har liksom hört det så jag vet att det var fruktansvärt och att bege mig in i detta gång på gång leder inte till att det blir ännu mer fruktansvärt för det är redan så fruktansvärt att det inte går att förstå... Därför uppskattade jag inte mittendelen som utspelade sig under andra världskriget. Det var bitvis väldigt gripande såklart men jag blev ändå inte helt fångad.

11. Born at midnight av C.C Hunter
Precis vad jag behövde efter den tunga läsningen om förintelsen. En ungdomsbok om vampyrer, häxor och varulvar så självklart gillar jag det ;-) Väldigt lättsmält och inget jag direkt kommer att läsa om men kanske tar jag och läser fortsättningen någon gång när jag känner för det.

12. Requiem av Lauren Oliver
Som jag har väntat på denna tredje del i Delirium-trilogin. Tyvärr var den en besvikelse. Helt o.k men inte på något sätt på samma nivå som de föregående två böckerna. Kanske bör jag läsa om den, vissa böcker behöver ju det för att växa.

13. Lethal av Sandra Brown
Jag vet inte om det var jag som egentligen inte var sugen på en thriller eller om det var boken som var halvdålig. Jag fastnade inte alls så det var en stor besvikelse. Andra har älskat den här boken så jag hade ganska höga förhoppningar.

Jag kan inte fatta att det redan är fredag imorgon...
Hoppas ni har haft en lika fin vecka som jag
KRAM!

1 kommentar:

Joanna sa...

Jag förstår vad du menar, själv kan jag inte titta på filmer om andra världskriget längre. Första gången blir man helt skärrad men sedan så har man på något sätt vant sig. Tror nog att det är ens hjärna som stänger av så att man inte tycker att det är lika hemskt varje gång. Annars skulle ju ingen kunna jobba på akuten tex.