måndag 11 mars 2013

uppdaterad läslista


Idag har jag uppdaterat min läslista med ytterligare tre lästa böcker:

7. Pandemonium av Lauren Oliver
Andra boken i denna serie. Jag gillade tvåan minst lika mycket som den första. Jag var lite skeptisk till slutet men det ska bli spännande att se hur saker och ting löser sig i sista boken som kommer ut i mars.

8. Slim for life av Jillian Michaels
Jag är ett stort fan av Jillian Michaels men denna boken var ingen hit tycker jag. Jag vet egentligen inte vad jag förväntade mig men mycket i boken kändes väldigt amerikanskt och därför är det svårt att använda sig av tipsen här i sverige. Jag är ju också ganska emot lågfettsprodukter vilket hon förespråkar ganska mycket i denna bok så kanske var det därför jag blev lite irriterad :-) Jag har faktiskt inte läst ut hela boken men jag känner nog inte riktigt för att göra det heller.

9. Main av J. Courtney Sullivan
Jag gillar böcker med starka personporträtt och detta var en sådan. Den var ganska lång vilket ibland kunde kännas lite segt och i relation till bokkens övriga längd var slutet väldigt kort och avklippt. Det kändes lite som att berättelsen slutade mitt i, men så är det ju ofta med sådana här böcker som beskriver människor och relationer. Jag gillar att historien berättades ur många olika personers perspektiv och hur detta sedan flätades ihop och på så sätt förstärkte beskrivningen av relationen mellan dessa kvinnor.


HÄR hittar du hela listan över mina lästa böcker 2013
KRAM!

Inga kommentarer: