söndag 24 februari 2013

Min nya morgonrutin

Hurra! Nu har det gått en vecka sedan jag bestämde mig att försöka komma upp tidigt så att jag hinner att  yoga på morgonen och det har faktiskt gått utmärkt, bäde att ta sig upp supertidigt och att sova tidigt...Så här har min morgonrutin sett ut denna vecka:
- 05.00 Klockan ringer, jag hämtar en kopp hett citronvatten med honung och kollar lite Facebook, mail och pinterest i sängen.

- ca 05.30 Dax att yoga, jag kör oftast på egen hand men vissa gånger har jag gjort ett pass från yogadownloads.com

- ca 06.15 Frukost vid datorn i pysselrummet, sedan dusch och pif,f allt utan stress eftersom jag har över en timme på mig

- 07.20 eller 07.40 Dax att gå till bussen

Som ni märker tar jag god tid på mig och det är verkligen värt att gå upp så tidigt för att få en så här härlig start på dagen. Jag har varit oförskämt pigg på dagarna och har haft en energi jag inte har haft på väldigt länge. Det jag önskar föra in i morgonrutinen i framtiden är eventuellt lite läsning/skrivande/skapande och mindre datortid men just nu tar jag en sak i taget och är glad över att det har fungerat så bra att yoga varje dag.

Nu hoppas jag på en lika lyckad nästa vecka.
Namaste och godnatt!

3 kommentarer:

Aase sa...

Låter helt underbart att starta dagen så lugnt och med yoga, önskar jag kom dit jag också... Men det är ju aldrig försent att börja med nya vanor.

Kram och Bra jobbat!

Linda sa...

Jag är djupt imponerad över människor som har ork att stiga upp tidigt och dessutom gilla det och nyttja tiden till något så bra som du gör!
Själv kravlar jag ur sängen redan vid 04:40, men då är det tempotempo som gäller för att jag ska hinna med tåget till jobbet, och inget mysigt, uppbyggande eller stärkande alls. Hoppas att du kan hålla din rutin, det låter underbart!

Anna sa...

05 känns super tidigt, men du kör ju en lugn start så då blir det något positivt av det. Skönt att du känner att du blir piggare också, för då är det ju "värt" det.

Vårkramen Anna