onsdag 17 oktober 2012

Jag gjorde det...

Ikväll när jag kom hem satte jag mig faktiskt och målade. Resultatet blev inte direkt fantastiskt och jag skulle nog egentligen vilja slänga det i papperskorgen men istället väljer jag härmed att fokusera på 3 andra saker.

1. Jag lärde mig hur man blandar till gråskalor i akvarell, något jag har velat veta hur man gör länge men aldrig tagit mig i kragen och googlat det

2. Jag är stolt över att jag faktiskt gjorde det, det var super nära att jag gjorde nåt annat istället

3. Känslan av att hålla i en pensel och föra färg över pappret gör mig glad

Jag hittade en annan utmaning med 100 teman man ska inspireras av, Första utmaningsordet var: introduction, alltså presentation. HÄR hittar du listan med ord.
Och här kommer mitt lilla akvarellsjälvporträtt som blev en artjournaling sida.

Äch, bilden vill inte rotera rätt i blogger men ni får i alla fall ett bevis på att jag har gjort det jag sa :-)
Texten handlar om att jag har så svårt för att presentera vem jag är, jag vet aldrig vad jag ska säga, antagligen för att jag inte är helt säker själv på vem jag är...

Hoppas ni har haft en härlig dag
KRAM!

3 kommentarer:

Miris Skaparlusta sa...

Jag har också problem med att komma loss med målandet. Delvis är det prestationsångest och delvis att jag känner mej helt tom på idéer. Jättebra med såna där "prompts" som ordlistan du länkar till och den andra "dagens utmaning" - då har man åtminstone ett tema att utgå från.
Och din bild är faktiskt riktigt fin - och inspirerande! Jag sparade den i datorn så jag har kunnat vrida och vända på den så jag har kunnat läsa. Jag hatar också det där när man ska presentera sig - för vad av allt vi är och gör, är andra intresserade av att få veta?

Aase sa...

Oj vilket läcker bild, så klokt att jobba med dig själv :)
Visst är det riktigt skitsvårt att presentera eller beskriva sig själv :) Bra jobbat!!
Kram

Just go creative sa...

jättefin illustration! snyggt med text runt "dig"