måndag 22 oktober 2012

Att ta vara på varje kreativt ögonblick


Idag har jag varit på färgterapi...
eller egentligen har jag tvättat en massa penslar, men det kan ju vara samma sak beroende på hur man ser det. Som ni vet kämpar jag med att försöka leva mer i nuet och idag när jag stod och tvättade penslar på en barngrupp jag vikarierade i tog jag vara på varje sekund. Jag såg hur färgerna blandades, hur nyanserna förändrades medan det späddes i vattnet och utforskade hur de olika färgnyanserna reagerade mot varandra.

Det gäller att ta vara på varje inspirerande sekund livet bjuder på för när jag sedan kom hem efter en lång arbetsdag orkade jag inte skapa ett enda dugg men jag känner mig ändå glad eftersom jag ändå fick leka lite med färger idag.

Hoppas ni har haft en härlig dag
KRAM!

4 kommentarer:

frisky frog sa...

Det har varit lite mycket med event-förberedelser och annat så jag har inte varit här den senaste veckan. Skrollar här och hittar din nya frisyr en bit ner. Vad snygg du är!! Eftersom vi inte känner varandra IRL vet jag inget om sambandet mellan ditt hår och din identitet. Det enda jag vet är att du ser fantastisk ut i din nya, fräcka frisyr. Well done!
/kram

Aase sa...

Underbart att njuta av vardagens händelser, det händer ofta när man jobbar i barngrupp. Så jag är lyckligt lottad som har det till yrke :) Kan räcka långt efter en trött dag på jobbet.

Kram

Stina Glaas / Allra Helst sa...

Ja, ibland får man liksom nöja sig med att städa bland målargrejerna lite. Och då har manju varit med dem, även om man inte haft möjlighet att skapa något. :-)
Kram!

Alexandra - Pysselmaniker sa...

Härligt hur du har med dig medvetenheten att leva i nuet. Jag försöker träna mig på det och hoppas verkligen "övning ger färdighet" stämmer ;)
härlig bild för övrigt. Den väcker skaparglädje. Jag vet inte till vad, men känslan är där i alla fall och det gillar jag ;)