måndag 10 september 2012

Längtan efter att målaJag har haft en längtan efter att måla så himla länge men jag vågar inte riktigt kasta mig ut i det kreativa utan skyddsnät. Mixed media har varit och är jättekul och ett bra första steg att våga men att måla med bara färg och pensel känns fortfarande superläskigt.

När jag var liten ritade och målade jag alltid. När jag blev äldre blev jag frustrerad över att jag inte var så bra på det som många andra så jag slutade... jag har alltid haft svårt att göra grejer jag inte är bra på (hellst bäst, hehe!) Men den kreativa längtan har funnits kvar. Då och då har jag gjort några försök men det har aldrig blivit nåt eftersom jag bara blir rädd och frustrerad.

För några månader började jag läsa Karenikas blogg och sedan dess har längtan växt sig allt starkare. att måla något varje dag som en slags dagbok känns så himla inspirerande. HÄR kan ni se lite av Karens dagliga konstnärligheter.

Idag köpte jag så detta lilla mini-akvarell-kit och min ambition är att ha detta lilla set i väskan och försöka släppa på alla krav och bara våga måla. Jag hoppas på att kunna göra en bild om dagen men vi får väl se hur det hela utvecklar sig.

Kram/Veronica

2 kommentarer:

Sandra sa...

Jag är säker på att det kommer bli fint, allt annat kreativt du gör blir ju vackert! Och blir du inte nöjd med första försöket är det ju bara att ta ett nytt blad och måla på det!

Anonym sa...

Vart köpte du ditt mini akvarell-kit?