tisdag 5 juni 2012

Jag har en plan

Som ni säkert har märkt har mitt skapande inte direkt gått på högvarv de senaste veckorna. Jag längtar så efter att scrappa men när jag väl sätter mig så har det gått så lång tid att jag knappt vet hur man gör. Jag tror verkligen på teorin att kreativitet är en muskel som man måste hålla igång för att den ska fungera optimalt. Den senaste tiden har jag inte prioriterat att träna, därför är jag inte heller i kreativ toppform.

Jag har nu tagit ett beslut att prioritera kreativiteten och faktiskt träna lite varje dag så att jag blir mer i form och därmed också kunna skapa med mindre ansträngning och på kortare tid. Som hjälp har jag beslutat mig för att hänga på alfabetscroppen hos my sketch world. Min plan är att göra alla utmaningar. Hittills är tre klara:

A-Adult birthday cards  

B-banners, Layout med någon slags vimpel
C-circles, kort med minst 4 cirklar
Igår var det ganska kämpigt att skapa men idag känns det som att blockeringen faktiskt börjar släppa lite.
Har ni några tankar kring det här med kreativa blockeringar och hur man kan ta sig ur det och istället utveckla  det kreativa livet?

KRAM!
3 kommentarer:

Tant Sofie sa...

Gud vad duktig du är :D Hade det gått sådär bra för mig när det gick dåligt så hade jag varit överlycklig :P Kämpa på! Det här verkar ju gå galant!

Tigerblomma sa...

Jättefina alster allihop. Ja, vi hamnar alla i kreativ kramp emellanåt. Jag måste ha lust. När det blir för mycket måste bara göra det beställningskortet/bloggkortet först, så blockerar det mig. Jag behöver tid att bara leka emellanåt för att få till bra alster. Lycka till!

@nettes lilla blå sa...

Styrkekramar kommer här ♥