måndag 12 mars 2012

En helt fantastisk helg

Åh vilken underbar helg jag har haft!
Som vanligt hade jag velat sitta på scrapträff i några dagar till. Just som jag kom igång på allvar var det slut :-) Det blev 4 layouter och fyra kort skapade, jag hade hoppats på att göra mer men jag hade så svårt att komma igång och så är det ju så mysigt att prata och träffa alla mysiga människor.

Just nu funderar jag en massa på mina scrapalbum, jag är sugen på att göra om så att man skippar kategorierna och bara har alla layouter blandade i album men det kanske bara bli rörigt. Det skulle vara lite kul att dela upp albumen efter år men då blir det jobbigt att sätta in layouterna eftersom jag inte scrappar mina foton kronologiskt. Just nu lutar det ändå åt årsindelade album. Jag har gillat mina kategorier men samtidigt är det kul med album som täcker in hela livet och som liksom berättar min historia. Vi får se om jag påbörjar nåt albumorganiseringsprojekt imorn.

Är det någon av er som har tankar kring det här med albumorganisering?
KRAM!

4 kommentarer:

Julia sa...

Hej! Kom ihåg min nya blogg!(virkofix.blogspot.com) har märkt att det inte är så många som upptäckt det ännu;)
Jag äälskar din blogg!!
KRAM!

Lotte sa...

jag sätter in dem efter hand som de blir gjorda, på så sätt kan jag se min utveckling i scrappandet.

Sara sa...

Tack för trevligt bordssällskap i helgen!
Jag har bara ett par temaalbum. Ett BoMigt med lite mer privata sidor, några släktforskningsinriktade och ett om hus&hem (renovering och bygge) där det ju händer lite mer. Resten kör jag hyfsat kronologiskt efter antingen när fotot är taget eller om jag scrappar någon tanke eller sammanställning, när det passar i tid. Jag tycker det är roligare själv att blanda resor, bröllop, fölsedagar, jul och vardag. Hade separata resealbum ett tag, men 3 kanarieöarnaresor i sträck var sådär halvupphetsande... Just ja, årets veckosidor får ett eget album eftersom det ändå lär bli fyllt! Jag blandar alla format i mina 12x12-album eftersom jag scrappar ytterst få i andra format.

Elisabeth sa...

Så fin layout du har nu. Känns härligt att se.

Ha en bra helg.