onsdag 11 januari 2012

Mycket på gång

Som vanligt har jag en massa  på gång. Ett projekt är att jag vill komma tillbaka ordentligt med bloggandet. Jag vill verkligen blogga varje dag men ibland är det svårt att göra det man vill :-)

En ganska stor grej som jag har glömt att berätta är att jag numera är fast inspiratör hos skrotboken. Mitt liv har ju varit ganska upp och ner på sistone men nu känner jag mig mer än redo att ta mig an detta uppdrag :-)

En av utmaningarna från skrotboken i år är "ta 12". Det går ut på att man dokumenterar och fotograferar den 12e varje månad. Läs mer HÄR Jag har valt att anta denna utmaningen och kommer att ta och scrappa 12 bilder från min vardag  den 12e varje månad. Inspiration hittar jag både på skrotboken och på ella publishings blog

Nu gäller det bara att ställa ett larm på mobilen så jag inte glömmer bort mig. Imorgon kommer jag förhoppningsvis kunna dela mina bilder imorgon. Kanske vill ni hänga på utmaningen?
En annan utmaning jag har antagit är att yoga varje dag i 40 dagar. Jag kör inga superhårda pass utan har bestämt mig för att lägga ribban lågt. Minst 20 minuter på mattan är det jag har bestämt mig för att åta mig. Idag är jag på dag 16 och det känns toppenbra. Fortfarande är det tungt att ta sig till mattan ibland men det är liksom bara att göra det jag har bestämt mig för.

Jag hoppas ni har det härligt. Nu ska jag redigera lite bilder så att ni kan få se lite av det jag har skapat också. Om ni vill och orkar får ni gärna be till det ni tror på eller hålla era tummar för att jag ska få något av de jobb jag har sökt.

KRAM3 kommentarer:

jajas Änglar sa...

Tack för besöket hos mig på min "skapar blogg" Jag har ju en blogg till där jag skriver lite mer..titta in om du vill. Håller tummarna att Du får jobbet. KRAM

Linda sa...

Jag håller tummarna! Och grattar till platsen hos Skrotboken!

Carola sa...

Grattis till platsen på skrotboken :). Där gästar jag ibland :).