lördag 26 november 2011

Nu är jag snart redo...

Adventstid kom till mitt ensamma hus
Jag sätter i staken ett sparat ljus
Något ska ske bortom frostig advent
Jag väntar en gåva som Herren sänt

Jag kan fortfarande inte förstå att det är första advent imorgon. Snart är min lilla lägenhet pyntad och jag hoppas på att jag trots allt som har hänt i mitt liv ska kunna njuta mer än någonsin av julen. Jag känner alltid att den springer förbi. I år vill jag njuta av varje stund trots att jag känner mig rätt ensam ibland och saknar det liv jag levde för några veckor sedan. Imorgon ska jag också börja fylla i mitt " i juletid album" det ska bli kul.

Jag hoppas ni har en underbar kväll och känner adventsstämningen krypa allt närmre. 
7 kommentarer:

hennihenni sa...

Advent kommer verkligen tidigt i år, men du verkar ju vara förberedd med adventsstake och allt. Hoppas du har en riktigt fin första adventssöndag!

frisky frog sa...

Länge sedan jag kommenterade här, men jag läser alltid... Du har haft omtumlande veckor, men jag hoppas att du ändå får lite ro och stämning så här i advent.
/Bamsekram från mig!

Aase sa...

Det är ensamt och sorgen efter det liv man levt är svår att gå igenom, jag har fortfarande saknad.. Men ibland, oftare och oftare kommer ljusglimtarna, och man njuter av ensamheten istället för att den blir tung!
Jag har kreativiteten att tacka för att jag är där jag är, den ger lindring i själ & hjärta
Gör kloka val, gör det som du mår bra av. Det är ditt liv som du lever här och nu! Inte sen...

Tusen Kramar finns här i cyberrymden om du vill.....

Aase

Tinas Garn sa...

Glad första advent!

Hegu sa...

Jag önskar dig en riktigt trevlig advent! Visst är det en mysig tid vi går till mötes...jag älskar julen!!

Kram
Helen

Sandra sa...

Så kul att se att du också har hasselnötter i din adventsljusstake! :-) Linn och Julia plockade i våra ett och ett... Hoppas du mår bättre idag, och att vi kan hitta någon annan dag att träffas och skapa!
Kramar, Sandra

Sofia-Sobeide sa...

Trevlig första advent! Försök njuta och ta vara på juletiden! det går alltid för fort ändå...

Min marknad gick okej. Men jag gör det mest för att få komma ut och träffa kunderna och framför allt kommer man i en verklig julstämning av att stå och sälja på julmarknader. De flesta är så glada då julen närmar sig och ofta är det trevliga program med barn som sjunger julsånger, lucia och dylikt :)